Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Lars Hoppe Søe

Fysioterapeut

Telefon30594194

Emaillars@hoppesoe.dk

Region Sjælland
 

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg stiller op, fordi jeg vil det bedste for Næstved Kommune og dens borgere. Hvis du tror på mig, vil jeg gøre alt, hvad der står i min magt for at repræsentere dig i endnu en periode i byrådet.

Næstved Kommune har alle muligheder for at blive et af de bedste steder at bo og leve, hvis vi vil og ikke mindst har viljen til at prioritere anderledes end de seneste år.

Det første, som skal ændres er forholdene for vores børn. De skal have Danmarks bedste dagtilbud og skoler. Jeg tror på, at en investering i børnene er den bedste investering, man kan gøre i en kommune.

 

Jeg har siddet i Næstved Byråd i tre perioder siden 2005, hvor jeg blev valgt ind første gang. Jeg sidder pt. i Børn- og skoleudvalget og Kulturudvalget.

Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder til dagligt som leder på social- og sundhedsområdet i Køge Kommune for en enhed, hvor der arbejder sygeplejersker, SSH'ere, SSA'ere, ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Min fritid bruger jeg på fodbold. Jeg er gået ind i bestyrelsesarbejdet i den lokale fodboldklub (Herlufsholm), hvor mine børn er aktive.

 

Mine mærkesager er:

Jeg giver dig en stemme: Jeg synes, at det er vigtigt, at alle borgere høres, fordi alle borgere i Næstved Kommune kan bidrage med gode ideer.

Jeg siger tingene ligeud: Jeg siger altid min ærlige mening. Jeg tror på, at ærlighed og åbenhed giver de bedste resultater for dig og alle borgere i Næstved Kommune. Af samme grund siger jeg også nej tak til lukkede dagsordener og forhandlinger bag lukkede døre. Lad os få sagerne frem på offentlige møder, så vi kan træffe de bedste beslutninger.

 Jeg arbejder hårdt: En stemme på mig er en stemme på hårdt arbejde, så vi kan skabe en bedre kommune. Man kommer ofte langt med hårdt arbejde, ikke mindst i lokalpolitik.