Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Annette Randløv

Praktiserende læge

Telefon21 79 58 59

Emailrandlov62@gmail.com

Region Hovedstaden
   

Jeg har været praktiserende læge gennem 16 år og stiller op til regionsrådsvalget i 2017.

Jeg meldt mig ind i radikale venstre i 2013 i protest mod sundhedsloven og vedtagelsen af 1813.

Jeg har mødt en meget stor lydhørhed og det er lykkedes mig at få lov til at være med i dialogforum for radikal sundhedspolitik, hvor vi i år fik vedtaget en ny politik på området. Der står blandt andet, at vi vil arbejde for at almen praksis fortsat skal være indgangen til sundhedsvæsnet og at vi vil arbejde for en ny incitamentstrukturer, herunder afskaffelse af 2% produktivitetskravet.  Det sidste er vedtaget, men om det er vores tanker gennem de sidste 4 år der har bredt sig eller noget man har syslet med også i alle de andre partier helt uafhængigt ved jeg ikke, men væk er det.

I dette overordnede arbejde er jeg blevet mere og mere optaget af, hvordan man skruer det bedste og mest omkostningsøkonomiske sundhedsvæsen sammen og prøver til stadighed at argumentere for, at opgaverne skal lægges der, hvor man får mest sundhed for pengene. Desuden skal vi som politikere være meget mere skarpe på, hvordan og hvad vi vil prioritere. Det er ikke nemt. Der kommer til stadighed nye behandlinger og ny medicin og en del af det er meget bekosteligt. Nedsættelse af medicinrådet, der med stor faglighed kan gå ind og anbefale om man siger go til noget, er for en stor del presset igennem af radikale, men der skal også prioriteres i forhold til andet.

 1% forbruger i øjeblikket omkring 30 % af resourcerne og det er simpelthen for skævt. 

Derudover er jeg meget optaget af uddannelses politik. Det har jeg ikke nogen særlig faglig indsigt i, men både som mor til to piger på 21 og 25 år og i mit job synes jeg at få indtryk af en generation, som presser sig selv helt vildt og det synes jeg vi bidrager til ved at pådutte dem uddannnelsesplaner tidligt i folkeskolen og hele tiden italesætte det, at de skal have et mål for, hvor de skal hen og hvad de vil med deres liv. Jeg synes de skal have mere plads til at trække vejret. Trygge børn vil gerne lære og leve. Vi skal sørge for at de er det - så kommer meget af sig selv

Et sammenhængende sundhedsvæsen